Prislista Flyttstädning Göteborg

Våra priser på flyttstädning i Göteborg

Vi erbjuder förmånliga priser på flyttstädning i Göteborg. Effektiv och noggrann städning med kvalitetsgaranti.

Bostadsyta (kvm)  Pris efter RUT-avdrag
1–30 kvm   Fastpris 1500 kr
31–50 kvm   Fastpris 1750 kr
51-100 kvm  33 kr / kvm
101–150 kvm  30 kr / kvm
151–200 kvm    27 kr / kvm
Över 201 kvm    Begär offert


flyttstädning i Göteborg till bra pris

Detta ingår i vår flyttstädning i Göteborg:

I alla rum genomför vi en noggrann rutin vid flyttstädning i Göteborg. Vi dammsuger och fuktmoppar golvet grundligt. Vi rengör därefter även golvlister, kontakter, karmar, dörrar, fönsterbrädor, element. Överallt där smuts och damm kan samlas och det är svårt att komma åt. Vi rengör även garderober, både in- och utvändigt. 

I köket utför vi följande, utöver de redan nämnda städtjänsterna:

  • Vi rengör kyl, frys och skafferi, både in- och utvändigt. Frysen rengör vi dock endast om den är avfrostad då städningen startar.

  • Vi rengör spis och ugn, både in- och utvändigt, även ugnsplåtar ingår.

  • Diskmaskinen rengör vi utvändigt.

  • Vi torkar ur alla skåp, lådor och bänkar och rengör hela köksfläkten.

I badrum och toalett gäller detta när vi genomför en flyttstädning:

  • All sanitet rengörs, detta gäller även under badkaret.

  • Vi rengör kaklet på väggarna, samt golvbrunnar och ventiler

  • Tvättmaskin, torktumlare och torkskåp rengör vi utvändigt.

  • Alla förvaringsutrymmen i badrummet rengörs också noga.

Vanliga frågor om flyttstädning i Göteborg

HUR TAR JAG DEL AV RUT-AVDRAGET?

Det är mycket enkelt. RUT-avdraget är redan gjort när du får fakturan så du behöver inte göra något särskilt. Innan vi skickar fakturan kommer vi behöva ditt personnummer och det är viktigt att det personnumret överensstämmer med den som bor i bostaden.

TAR NI MED ER STÄDMATERIAL?

Ja, vi tar med oss allt som vi behöver såsom rengöringsmedel, dammsugare, och annat städmaterial. Vi är miljömedvetna och använder oss av rengöringsprodukter som är skonsamma mot både djur och natur.

VAD GÖR JAG OM JAG INTE BLIR NÖJD?

Vi har en nöjdhetsgaranti. Om du upplever att något är fel får du gärna kontakta oss så kan vi rätta till det. Garantin gäller 7 dagar för flyttstädning i Göteborg och 2 dagar för övriga tjänster.

BEHÖVER JAG VARA DÄR NÄR NI STÄDAR?

Nej, om du inte vill så behöver du inte vara med när vi städar.

Så fungerar Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning

Vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer när vi flyttstädar kök, badrum, tvättstuga, sovrum och vardagsrum. De är omfattande och innebär heltäckande rengöring där vi gör mycket mer än att bara dammsuga och våttorka golv. Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstäd är allmänt vedertaget som en bra standard för flyttstäd. Finns det andra önskemål från dig som kund, från mäklare eller hyresvärd, så kan vi självklart lägga till dessa.

I sovrum och i övriga bostadsrum rengör vi alla målade ytor samt både framför och bakom elementen. Garderober och skåp torkas av både på insidan och utsidan. Trösklar, golvlister och golv dammsugs och avtorkas. Samtliga fönster i bostaden tvättas på insidan och utsidan, snickerier, och fönsterbänkar rengörs också. Rengöring av persienner kostar dock extra.

Vi städar både utvändigt, invändigt och bakom spis, kyl och frys. Fläkten och dess filter rengörs. Vi torkar även bort fett och smuts från kökets tak.

I badrummet städas handfat, toalettstol och badkar eller dusch noggrant. Vi rengör alla golvbrunnar och torkar av väggar, golv och tak. Tvättmaskiner och liknande städas också och deras filter töms.

Välj Renahus för din flyttstädning i Göteborg!