Prislista Flyttstädning Göteborg

Våra priser på flyttstädning

Vi erbjuder förmånliga priser på flyttstädning i Göteborg. Effektiv och noggrann städning med kvalitetsgaranti.

Bostadsyta (m2)  Pris efter RUT-avdrag
00–39 kvm   1900 kr
40–49 kvm   2050 kr
50-59 kvm  2200 kr
60–69 kvm  2500 kr
70–79 kvm    2700 kr
80–89 kvm    2850 kr
90–99 kvm   2950 kr
100–109 kvm    3200 kr
110–119 kvm  3400 kr
120–129 kvm    3700 kr
130–139 kvm  4000 kr
140–149 kvm 4300 kr
150–159 kvm 4500 kr
160–169 kvm  4700 kr

På storlekar över 170 m2 kontakta oss för offert. Angivna priser är efter RUT-avdrag.


flyttstädning i Göteborg till bra pris

Detta ingår i vår flyttstädning:

I alla rum genomför vi en noggrann rutin. Vi dammsuger och fuktmoppar golvet grundligt. Vi rengör därefter även golvlister, kontakter, karmar, dörrar, fönsterbrädor, element. Överallt där smuts och damm kan samlas och det är svårt att komma åt.

Vi rengör även garderober, både in- och utvändigt. Vi torkar även alla ventiler både för in- och frånluft, för att luften ska vara fräsch i bostaden. Vi torkar dessutom av lampor och övrig belysning och putsar även fönster om så önskas.

I köket utför vi följande, utöver de redan nämnda städtjänsterna:

  • Vi rengör kyl, frys och skafferi, både in- och utvändigt. Frysen rengör vi dock endast om den är avfrostad då städningen startar.

  • Vi rengör spis och ugn, både in- och utvändigt, även ugnsplåtar ingår.

  • Diskmaskinen rengör vi också, både på insidan och utsidan.

  • Vi torkar ur alla skåp, lådor och bänkar och torkar även av köksfläkten.

I badrum och toalett gäller detta när vi genomför en flyttstädning:

  • All sanitet rengörs, detta gäller även under badkaret.

  • Vi rengör kaklet på väggarna, samt golvbrunnar och ventiler

  • Tvättmaskin, torktumlare och torkskåp rengör vi både in- och utvändigt.

  • Alla förvaringsutrymmen i badrummet rengörs också noga.

Vanliga frågor om flyttstädning

HUR TAR JAG DEL AV RUT-AVDRAGET?

Det är mycket enkelt. RUT-avdraget är redan gjort när du får fakturan så du behöver inte göra något särskilt. Innan vi skickar fakturan kommer vi behöva ditt personnummer och det är viktigt att det personnumret överensstämmer med den som bor i bostaden.

TAR NI MED ER STÄDMATERIAL?

Ja, vi tar med oss allt som vi behöver såsom rengöringsmedel, dammsugare, trasor och annat städmaterial. Vi är miljömedvetna och använder oss av rengöringsprodukter som är skonsamma mot både djur och natur.

VAD GÖR JAG OM JAG INTE BLIR NÖJD?

Vi har en nöjdhetsgaranti. Om du upplever att något är fel får du gärna kontakta oss så kan vi rätta till det inom 24 timmar.

BEHÖVER JAG VARA DÄR NÄR NI STÄDAR?

Nej, om du inte vill så behöver du inte vara med när vi städar.

SKA JAG FÖRBEREDA NÅGOT INNAN NI KOMMER?

När vi flyttstädar förväntar vi oss att lägenheten är tom eller nästintill tom. Om det är saker i skåpen kan vi inte städa som avtalat. Har du inte hunnit packa ihop ännu är det bättre att du bokar om flyttstädningen till ett tillfälle då du kommit en bit längre med flytten. Och du - glöm inte att frosta av frysen!

Så fungerar Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning

Vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer när vi flyttstädar kök, badrum, tvättstuga, sovrum och vardagsrum. De är omfattande och innebär heltäckande rengöring där vi gör mycket mer än att bara dammsuga och våttorka golv. Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstäd är allmänt vedertaget som en bra standard för flyttstäd. Finns det andra önskemål från dig som kund, från mäklare eller hyresvärd, så kan vi självklart lägga till dessa.

I sovrum och i övriga bostadsrum rengör vi alla målade ytor samt både framför och bakom elementen. Garderober och skåp torkas av både på insidan och utsidan. Trösklar, golvlister och golv dammsugs och avtorkas. Samtliga fönster i bostaden tvättas på insidan och utsidan, snickerier, fönsterbänkar och persienner rengörs också.

Köket huserar många vitvaror. Vi städar både utvändigt, invändigt och bakom spis, kyl och frys. Fläkten och dess filter rengörs. Vi torkar även bort fett och smuts från kökets tak.

I badrummet städas handfat, toalettstol och badkar eller dusch noggrant. Vi rengör alla golvbrunnar och torkar av väggar, golv och tak. Tvättmaskiner och liknande städas också och deras filter töms.

Spar tid och energi: Välj en städfirma där flyttstädningen godkänns direkt!