Information om flyttstädning

Mer information om flyttstädning

Vi är företaget du ska vända dig till om du behöver få hemmet städat inför flytten. Vi utför en stor mängd flyttstädningar varje månad och vi lämnar gärna ut referenser från någon av våra nöjda kunder.

Vi genomför våra flyttstädningar snabbt och effektivt, men givetvis också noggrant, inget lämnas åt slumpen. Vi rengör alla hörn och skrymslen så att husets eller lägenhetens nya boende ska känna sig välkomna när de flyttar in.

flyttstädning i göteborg

Vi lämmar självklart garanti på allt arbete vi utför. Skulle det mot förmodan bli en avvikelse så tar vi på oss att rätta till felet inom ett dygn. Denna garanti gäller dock inte om bostaden redan tagits i besittning.

Våra privata städtjänster är sedan 2009 avdragsgilla enligt RUT (Rengöring, underhåll och tvätt). Avdraget ges dock enbart på arbetskostnaden. Avdraget gäller upp till 75 000 kronor.

Mer information om RUT-avdraget kan du få hos Skatteverket.

Vi är ett miljömedvetet företag. I detta ingår bland annat att sträva efter en effektivare användning av kemikalier och förbrukningsartiklar. I våra personalutbildningar är miljön i fokus och vi använder alltid miljömärkta produkter om så är möjligt.

Vid våra flyttstädningar hjälper vi också kunderna med källsortering. Vi genomför regelbundna miljöanalyser för att motsvara högt ställda miljökrav.

flyttstädning i göteborg flyttstädning rengörning av ugn

Välj Renahus för din flyttstädning i Göteborg!