Flyttstädning Göteborg

Professionell städning enligt branschens regler

Flyttstädning

Vi är företaget du ska vända dig till om du behöver få hemmet städat inför flytten. Vi utför en stor mängd flyttstädningar varje månad och vi lämnar gärna ut referenser från någon av våra nöjda kunder.

Vi genomför våra flyttstädningar snabbt och effektivt, men givetvis också noggrant, inget lämnas åt slumpen. Vi rengör alla hörn och skrymslen så att husets eller lägenhetens nya boende ska känna sig välkomna när de flyttar in.

Detta ingår i vår flyttstädning:

I alla rum genomför vi en noggrann rutin. Vi dammsuger och fuktmoppar golvet grundligt. Vi rengör därefter även golvlister, kontakter, karmar, dörrar, fönsterbrädor, element. Överallt där smuts och damm kan samlas och det är svårt att komma åt.

Vi rengör även garderober, både in- och utvändigt. Vi torkar även alla ventiler både för in- och frånluft, för att luften ska vara fräsch i bostaden. Vi torkar dessutom av lampor och övrig belysning och putsar även fönster om så önskas.

I köket utför vi följande, utöver de redan nämnda städtjänsterna:

  • Vi rengör kyl, frys och skafferi, både in- och utvändigt. Frysen rengör vi dock endast om den är avfrostad då städningen startar.
  • Vi rengör spis och ugn, både in- och utvändigt, även ugnsplåtar ingår.
  • Diskmaskinen rengör vi också, både på insidan och utsidan.
  • Vi torkar ur alla skåp, lådor och bänkar och torkar även av köksfläkten.

I badrum och toalett gäller detta när vi genomför en flyttstädning:

  • All sanitet rengörs, detta gäller även under badkaret.
  • Vi rengör kaklet på väggarna, samt golvbrunnar och ventiler
  • Tvättmaskin, torktumlare och torkskåp rengör vi både in- och utvändigt.
  • Alla förvaringsutrymmen i badrummet rengörs också noga.

Vi lämmar självklart garanti på allt arbete vi utför. Skulle det mot förmodan bli en avvikelse så tar vi på oss att rätta till felet inom ett dygn. Denna garanti gäller dock inte om bostaden redan tagits i besittning.

Våra privata städtjänster är sedan 2009 avdragsgilla enligt RUT (Rengöring, underhåll och tvätt). Avdraget ges dock enbart på arbetskostnaden. Avdraget gäller upp till 50 000 kronor, om det gäller två personer är maxbeloppet 100 000 kronor.

Mer information om RUT-avdraget kan du få hos Skatteverket.

Vi är ett miljömedvetet företag. I detta ingår bland annat att sträva efter en effektivare användning av kemikalier och förbrukningsartiklar. I våra personalutbildningar är miljön i fokus och vi använder alltid miljömärkta produkter om så är möjligt.

Vid våra flyttstädningar hjälper vi också kunderna med källsortering. Vi genomför regelbundna miljöanalyser för att motsvara högt ställda miljökrav.

Spar tid och energi: Välj en städfirma där flyttstädningen godkänns direkt!